Ki ne szeretne minél több természetességet maga körül tudni? Nem véletlen, hogy akár a dekorkozmetikumok, akár a táplálkozás vagy az öltözködési stílus irányvonalait nézzük, a természetesség mindig az élvonalban volt és lesz is.

Tropical lakberendezési stílus, avagy a letisztult természet
Tropical lakberendezési stílus, avagy a letisztult természet

Nincs ez másként a lakberendezés terén sem. A tropical lakberendezési stílus a trópusi szigetek világát idézi meg az otthonainkban. A hatalmas pálmák, a természetes alapanyagból készült bútorok, a teakfa és bambusz fotelek, kanapék, ágyak és komódok, mind-mind a szigetvilág csodáját teremtik meg és hozzásegítenek olyan enteriőr kialakításához, melyben a harmónia kerül előtérbe.

Stílusjegyei nem véletlen, hogy Baliról és a Bahamákról, valamint az Antillákról érkeztek, jellemzően a szellős elrendezés a színes kárpitok, a zöld és barna színek jellemzik.

Tropical dekoráció, minden, ami fa

Dekorációs elemei is a természetesség, a kézzel készített, fából faragott természetközeli jellegzetességeit viselik, legyen szó falidíszről vagy asztali dekorációról, a tropical stílus egyik védjegye kézműves termék.

Tropical stílus a relax és a kényelem maximuma

Ha megnézzük a trópusokon található otthonokat, mindegyikét a letisztultság, a természetközeliség és a nyugalom megteremtésének lehetősége jellemzi.

A lélek és a természet egyensúlya

Bárhol is élünk a világban, az otthonunk az a bázis, ahol biztonságra, megnyugvásra és pihenésre vágyunk. Nem véletlen, hogy egyre nagyobb teret kapnak azok a tárgyak, melyek hozzásegítenek bennünket a hőn áhított érzéshez. A tropical lakberendezési stílus lehetővé teszi, hogy a természet közelsége és annak nyugtató hatása fogadjon otthon, mely nem csak a szemnek, de a lélek számára is harmóniát és a békét jelenti.

Ezt megteremteni ma már mi is képesek vagyunk. Akár a berendezési tárgyak vagy a kiegészítők és dekorációk tekintetében, ma már lehetőségünk van a komódtól a kaspóig beszerezni a tropical enteriőr legszebb és legjellemzőbb darabjait.

A tropical stílusba szinte minden belefér

Ahogyan már fentebb is említettük, a teakfából és rattanból készült bútorok egyik jellegzetessége a tropical stílusú otthonnak, de ne feledd el a makramékat és a különböző falidíszeket sem.

Nem csak feldobják az otthonod hangulatát, de a letisztult darabok hozzájárulnak a harmónia megteremtéséhez.

Maximális elegancia minimalista térben

A tropical stílus maga a letisztultság, a természet színeinek és anyagainak kellemes ötvözete. Épp ezért a virágok, pálmák nem maradhatnak el a lakberendezés folyamatából. A hozzájuk illó kaspók és virágtartók kiválasztásánál szintén ragaszkodhatunk az eredetiséghez és választhatunk olyan darabokat, melyek kiemelik a növényeink szépségét és szemet gyönyörködtető darabokká válnak.

A fények és hangulatvilágítás is hatalmas szerepet játszik a trópusi varázslat elérésében, épp ezért kísérletezz velük bátran. Akár a mennyezeti csillár, állólámpák vagy asztali lámpák kiválasztásán gondolkodsz, igyekezz ott is megteremteni a természetességet és válassz kézműves darabokat.

Maximális elegancia minimalista térben
Maximális elegancia minimalista térben

A Santai életérzés maga a természet, a béke és szeretet. Épp ezért kivétel nélkül minden dekorációnk Bali szigetéről származik, mely nem véletlenül a világ legspirituálisabb helye.

Kézműves termékeink a békességet, letisztultságot és harmóniát hirdetik a folyton változó világban. A szeretettel és hittel készült bútoraink lehetővé teszik megannyi lakberendezési stílus megteremtését és keverését, hiszen a természet közelsége, a kézműves termékek varázsa minden darabban megtalálható.

Kapcsolódó termékek

Kérjük, add meg az adataid!

egy kis türelmet, az adatok feldolgozása folyamatban...