Bali Újév – ünneplés és elcsendesedés a Saka naptár szerint Bali Újév – ünneplés és elcsendesedés a Saka naptár szerint

Balin az újévet egyedülállóan és változatosan ünneplik, amely évente eltérő időpontra esik a balinéz Saka naptár alapján. 2024-ben március 11-én kezdődik a Nyepi, másnéven a Csend Ünnepe.

isteni-felajánlást-előkészítő-balinézek
2024-ben március 11-én kezdődik a Nyepi, másnéven a Csend Ünnepe.
Elolvasom >
A Lélek és a Test egyensúlya: Hogyan támogat önmagad mélyebb megismerésében Bali? A Lélek és a Test egyensúlya: Hogyan támogat önmagad mélyebb megismerésében Bali?

A Lélek és a Test egyensúlya: Hogyan támogat önmagad mélyebb megismerésében Bali?

Bali régóta a szellemi és spirituális útkeresők menedékhelye. Az érintetlen természeti szépségek, a gazdag kultúra és a spirituális hagyományok együttesen teremtik meg azt a helyet, ahol az emberek gyakran mélyebb kapcsolatot találnak önmagukkal és az univerzummal. Bali az önismereti utazók és az összhangot keresők számára igazi paradicsom lehet.

Elolvasom >
Bambusz: Természetes szépség, funkcionális elegancia és fenntartható design Bambusz: Természetes szépség, funkcionális elegancia és fenntartható design

A természet sok csodával ajándékoz meg bennünket, melyek közül az egyik legkülönlegesebb a bambusz, ami egyszerre ötvözi a természetes szépséget, a tartósságot és a fenntarthatóságot. Ez a sokoldalú növény nem csupán a növényvilág rendkívüli alkotása, hanem hatalmas szerepet játszik a bútoriparban és a lakásdekoráció terén is.

Zöldellő-bambuszerdő
A természet sok csodával ajándékoz meg bennünket, melyek közül az egyik legkülönlegesebb a bambusz
Elolvasom >
Lélegző természet, avagy élj teakfával az otthonodban Lélegző természet, avagy élj teakfával az otthonodban

Nincs olyan kultúra, mely ne dicsőítené a fából készült bútorokat, dekorációkat és kiegészítőket. Nem véletlen. Nem csak gyönyörűek, de a léleknek is jót tesznek, ennek oka pedig nem más, mint a folyamatos útkeresésünk, kapcsolódásunk a Mindenséggel.

Elolvasom >
Tropical lakberendezési stílus, avagy a letisztult természet Tropical lakberendezési stílus, avagy a letisztult természet

Ki ne szeretne minél több természetességet maga körül tudni? Nem véletlen, hogy akár a dekorkozmetikumok, akár a táplálkozás vagy az öltözködési stílus irányvonalait nézzük, a természetesség mindig az élvonalban volt és lesz is.

Elolvasom >
A tökéletlenség művészete, avagy a wabi-sabi lakberendezési stílus A tökéletlenség művészete, avagy a wabi-sabi lakberendezési stílus

Az élet megannyi terén a tökéletességre törekszünk. Képesek vagyunk mindent megtenni azért, hogy mind a munkánkban, mind pedig a magánéletünkben a maximumot nyújtsuk és nagyon sok esetben ez tükröződik az otthonaink stílusában is.

Elolvasom >
Így érkezett meg Magyarországra a Santai életérzés Így érkezett meg Magyarországra a Santai életérzés

Santai életérzés

Nyugalom és kiegyensúlyozottság. Lakásdekoráció és lakberendezés a világ legspirituálisabb helyéről. Kézzel és szeretettel készítve Baliról, az Istenek szigetéről. Neked.

Elolvasom >
Így fürdünk mi. Érdekességek és szokások a tisztálkodásaink világából Így fürdünk mi. Érdekességek és szokások a tisztálkodásaink világából

Az, hogyan válunk tisztává nap, mint nap, szokás kérdése. Mit tartunk kényelmesnek, kellemesnek, hol élünk és mi az, amit megengedhetünk magunknak.

Elolvasom >
Nappali a harmónia jegyében Nappali a harmónia jegyében

A nappalink az egyik legfontosabb helyiségünk. Ott gyűlik össze a család egy fárasztó nap után, ott folytatunk baráti beszélgetéseket és az otthon töltött időnk nagy részében is ott tartózkodunk.

Nem véletlen, hogy az összhangot és a harmóniát a nappalinkban is szeretnénk megteremteni.

Elolvasom >
A legnépszerűbb lakberendezési stílusok a Santai világában A legnépszerűbb lakberendezési stílusok a Santai világában

Otthon lenni annyit jelent, hogy egy általad megálmodott miliőben, teljes kényelemben és lelki nyugalomban átadhatod magad környezeted pihentető hangulatának. Ez az ideális légkör mindenki képzeletében létezik, és a legjobb tudása szerint meg is tudja alkotni azt. Egy kis játékosság, a vízparti nyaralás ellazító érzése, a természet közelsége egyaránt hozzátehet lakhelyed kényelmének megteremtéséhez.  A kérdés, hogy hozzád és családodhoz milyen kialakítású enteriőr illik leginkább? Ennek bemutatására elhoztuk neked a Santai 4 legtrendibb lakberendezési stílusát.

Elolvasom >

Kérjük, add meg az adataid!

egy kis türelmet, az adatok feldolgozása folyamatban...