Kedves Érdeklődő!                        

Engedd meg, hogy a termékek viszonteladásával és nagykerezésével kapcsolatos gondolataimat megosszam Veled.

 

A SANTAI-t egyelőre B2C szinten, kiskereskedelmi boltként tervezzük működtetni a megnyitást követő 1 évben, amíg a termékválaszték és az átfutási idők ki nem forrják magukat.

Már a bolt megnyitása is hosszú ciklus volt: a 2021. karácsonyi ötlettől a 2022. karácsony előtti nyitásig is pontosan egy év telt el! :)

A hosszú beszerzési ciklus oka nemcsak az, hogy tengerentúli importról van szó, hanem az is, hogy minden termék kézzel készül, továbbá az esős és száraz évszak váltakozása és a sok-sok ünnep kint Balin még rá is nehezít a gyártás és a szállítmányok ütemezésének pontos tervezésére.

 

Santai Home&Living Lakberendezés
Santai Home&Living Lakberendezés

A minőséget szem előtt tartva tervezünk majd lépni a „mennyiség” irányába, amely majd a viszonteladást lehetővé teszi, de:

Amit már most látok, hogy az általunk forgalmazott egyedi kézműves termékek mindenképpen kisszériás értékesítés révén tudnak majd történni, kevés számú viszonteladó partner bevonásával.

Ezért a nagykereskedelmi partnereinket nagyon körültekintően fogjuk majd megválogatni és olyan stratégiai jellegű együttműködéseket fogunk keresni, ahol az alapértékeink és üzleti gondolkodásmódunk (törődés, kommunikáció, transzparencia stb.) messzemenően érvényesülni tud.

Ha valóban érdekel a termékeink forgalmazása, akkor kérlek, írj nekem egy bemutatkozó levelet a forray.niki@gmail.com címre, és ha legközelebb Magyarországon vagyok, akkor egy kávé mellett átbeszélhetjük a terveidet. Ha tudunk, segítünk. 

 

Santai Home&Living Lakberendezés - Fehéregyházi út 15.
Santai Home&Living Lakberendezés - Fehéregyházi út 15.

Előreláthatólag a 2024-es év lesz az, amikor terveink szerint megnyitjuk a B2B webáruházunkat és a fizikai nagykereskedésnek is teret adunk, amikor már raktárról lehet vásárolni.

2023-ban pedig annak a lehetőségét tudjuk felajánlani, hogy csatlakozz egy részmennyiséggel az egyik konténerünkhöz:

Ez azt jelenti, hogy az általad kiválasztott termékek minimum rendelési mennyiségét szem előtt tartva közösen összeállítjuk a megrendelésedet. 60% előleg kifizetése utána a Te részrakományod termékeit is megrendeljük és legyártatjuk.

Majd a saját árunkkal együtt a legközelebb induló konténerünkbe betesszük. Ennek átfutási ideje (attól függően, hogy száraz vagy esős évszak van éppen Balin, illetve milyen ceremóniák vannak éppen – van-e Kalingan, Gulingan, Nyepi vagy éppen Ramadan, mert ez mind befolyásolja a gyártási idők hosszát, ami általában 2-4 hónapot vesz igénybe gyártótól függően) elindul a szállítmány. A szállítmány indulásakor esedékes a második részlet, ami 20%. A harmadik részlet, szintén 20% az áru átvételekor esedékes, amelyből levonásra került az esetlegesen leszállításra nem került darabszám***.

*** kint nemigen foglalkoznak a pontos számolással, a 24 az sokszor 23, a 12 pedig 11 vagy csak 2. És néha a rendelt cica helyett kutyát gyártanak, fekete helyett pedig pirosat… De ez benne a szép!

A szállítmány beérkezési ideje a gyártás idejéhez hasonlóan szintén nehezen megbecsülhető: a harmadik konténerünk például egyszerre érkezett meg a két hónappal előbb induló második konténerünkkel. A tengeri kikötőkben most ’bármi is’ lehet. :) De elvileg 6-8 héttel számolunk.

 

Egyéb lehetőségként pedig engedd meg, hogy felajánljam 2023-as kedvezményrendszerünk valamelyik típusát az alábbi három közül:

  • lakberendezői kedvezmény
  • home stager kedvezmény
  • és törzsvásárlói kártya.

Ha bármelyik érdekes lehet Számodra, a lányok a boltban segítenek a kedvezményrendszerhez tartozó lehetőségek ismertetésében és a kedvezmény kártyák regisztrálásában.

 

Budapest, 2022. 11. 11.

Szeretettel:
Forray Niki
Santai Home & Living

Forray Niki a Santai Home&Living Tulajdonosa

Kérjük, add meg az adataid!

egy kis türelmet, az adatok feldolgozása folyamatban...