Kedves Érdeklődő!

Engedd meg, hogy a termékek viszonteladásával és nagykereskedelmével kapcsolatban a gondolataimat megosszam Veled.

A SANTAI-t kiskereskedelmi boltként működtettük a megnyitást követő 1 évben, amíg a termékválaszték és az átfutási idők ki nem forrták magukat.

A bolt megnyitása is hosszú ciklus volt: a 2021. karácsonyi ötlettől a 2022. karácsony előtti nyitásig is pontosan egy év telt el! :)

A hosszú beszerzési ciklus oka nemcsak az, hogy tengerentúli importról van szó, hanem az is, hogy minden termék kézzel készül, továbbá az esős és száraz évszak váltakozása és a sok-sok ünnep kint Balin még rá is nehezít a gyártás és a szállítmányok ütemezésének pontos tervezésére.

 

Santai Home&Living Lakberendezés
Santai Home&Living Lakberendezés

A minőséget szem előtt tartva tervezünk lépni a „mennyiség” irányába, amely a viszonteladást lehetővé teszi.

Amit már most látok, hogy az általunk forgalmazott egyedi kézműves termékek mindenképpen kisszériás értékesítés révén tudnak majd történni, kevés számú viszonteladó partner bevonásával.

Ezért a nagykereskedelmi partnereinket nagyon körültekintően fogjuk majd megválogatni, és olyan stratégiai jellegű együttműködéseket fogunk keresni, ahol az alapértékeink és üzleti gondolkodásmódunk (törődés, kommunikáció, transzparencia stb.) messzemenően érvényesülni tud.

 

Santai Home&Living Lakberendezés - Fehéregyházi út 15.
Santai Home&Living Lakberendezés - Fehéregyházi út 15.

Engedd meg, hogy felajánljam nagykereskedelmi kedvezményrendszerünk valamelyik típusát az alábbiak közül:

  • lakberendezői kedvezmény
  • home stager kedvezmény
  • viszonteladói kedvezmény
  • és törzsvásárlói kártya

 

Ha bármelyik érdekes lehet Számodra, vedd fel velünk a kapcsolatot. Hívj minket, vagy írj üzenet. Természetesen a lányok a boltban is segítenek a kedvezményrendszerhez tartozó lehetőségek ismertetésében.

Egyeztessünk egy időpontot, és gyere el hozzánk, hogy egy finom kávé mellett megbeszélhessük együttműködésünk részleteit.

 

Budapest, 2023. 10. 02.

Szeretettel:
Forray Niki
Santai Home & Living

Forray Niki a Santai Home&Living Tulajdonosa

Kérjük, add meg az adataid!

egy kis türelmet, az adatok feldolgozása folyamatban...