Otthon lenni annyit jelent, hogy egy általad megálmodott miliőben, teljes kényelemben és lelki nyugalomban átadhatod magad környezeted pihentető hangulatának. Ez az ideális légkör mindenki képzeletében létezik, és a legjobb tudása szerint meg is tudja alkotni azt. Egy kis játékosság, a vízparti nyaralás ellazító érzése, a természet közelsége egyaránt hozzátehet lakhelyed kényelmének megteremtéséhez.  A kérdés, hogy hozzád és családodhoz milyen kialakítású enteriőr illik leginkább? Ennek bemutatására elhoztuk neked a Santai 4 legtrendibb lakberendezési stílusát.

A Santai lakásdekorációs kiegészítői
Egy kis játékosság, a vízparti nyaralás ellazító érzése, a természet közelsége egyaránt hozzátehet lakhelyed kényelmének megteremtéséhez.

Boho- szabadgondolkodás jegyében

Napjaink egyik legfelkapottabb stílusa, ami annyi alkotói szabadságot ad belső tereid kialakításában, amennyit kreativitásod csak elbír. A bohém szóból alkotott kifejezéshez hűen az üdítő könnyelműség jellemzi, ami káprázatos színvilágában, eltérő mintázatú bútoraiban és lakásdekorációs kellékeiben mutatkozik meg. A boho belsőépítészetben az egységesség hiánya adja ki az egészt. 

A boho stílusú lakberendezés szabadsága
A boho belsőépítészetben az egységesség hiánya adja ki az egészt. 

Ebben az enteriőrben a vintage, art deco és indonéz bútorok, élénk párnahuzatok, rattan tükrök és capiz szélcsengők a különbözőségeikkel egészítik ki egymást. Elhelyezhető benne egy makraméval díszített kisszék, és egy kortárs művészeti alkotás is. Lényege, hogy bátran merj elrugaszkodni.

Coastal- a vízparti nyugalom

Az egyre nagyobb népszerűségnek örvendő stílus a vízparti kis faházak hangulatát varázsolja otthonodba. Főbb jellemzője a szellősebb, könnyedebb térrendezés. Lágy tónusú és természetes textúrájú kiegészítőkkel dolgozik, melyekben finoman jelennek meg a vízpart és a tenger világosabb színei.

Coastal life életstílust tükröző lakberendezés
Finoman jelennek meg a vízpart és a tenger világosabb színei.

A coastal enteriőrbe kiválóan beleilleszthetők az uszadékfából vagy rattanból készült bútorok, tengerifű keretes tükrök, világosabb árnyalatú kosarak és a kézi szövésű, homokszínű párnák.

Wabi Sabi- a tökéletlenség összhangja

Ez a különleges, Japánból indult lakberendezési stílus a tökéletlenségben felfedezhető szépséget,- mint szemléletet és életstílust- használja otthonod szépítésében. Az élénk színeket mellőző wabi sabi térrendezés alapja az egyszerűség, ami a befejezetlenség érzésével együttesen alkotja azt a miliőt, melyben az apró hibák és félkésznek tűnő falak az enteriőr központi szerepét képezik. Ez a stílus az, ami mellé életfilozófia is társul, és a használt, kopottas tárgyaknak is különleges értéket ad.

Wabi sabi stílusú enteriőr
A wabi sabi a használt, kopottas tárgyaknak is különleges értéket ad.

A wabi sabi otthonba egy aszimmetrikus forma, egy sötétebb, uszadékfa gyertyatartó, egy érdes felületű bútor is tökéletesen illeszthető.

Tropical- a természet ölelésében

A leginkább távol-keleti elemekkel dolgozó lakberendezési stílusban a barna és zöld árnyalatú bútordarabok és dekorációs kellékek az esszenciális alapok, amiket a citrusfélék színárnyalataival kiegészítve hozható létre az igazi trópusi hangulat. Jellemzően indonéz és karib-tengeri stílusjegyeket ötvöz, amit sok zöldnövénnyel tehetsz hangsúlyosabbá és természetesebbé.

Egy igazi tópusi hangulatú belső tér
A tropical stílusban barna és zöld árnyalatú bútordarabok és dekorációs kellékek az esszenciális alapok.

A tropical stílusban berendezett belső terek a pihenéshez és a relaxációhoz egyaránt ideális légkört teremtik meg otthonodban, ahol minden a kényelemről és az ellazulásról szól.

Kérjük, add meg az adataid!

egy kis türelmet, az adatok feldolgozása folyamatban...