Cégünk, a Balloon World Hungary Kft. kiérdemelte a Bisnode AAA (tripla A) minősítést. Ez a tanúsítvány bizonyítja stabilitásunkat, megbízhatóságunkat, elismertségünket, hiszen a hazai cégek mindössze 0,63%-a jogosult rá.

Európa legelterjedtebb cégminősítése

A Balloon World Hungary Kft. megszerezte a  Dun & Bradstreet Gold AAA minősítést
a Balloon World Hungary Kft. 2022-ben is kiérdemelte a  Dun & Bradstreet AAA minősítést

A Bisnode nemzetközi szinten 1908 óta minősíti a cégeket pénzügyi stabilitásuk alapján, céginformációs és cégminősítő szolgáltatásai Európa szerte a legelterjedtebb megoldások között szerepelnek.

Az AAA, AA, A cégminősítést 1989-ben vezették be és 1996 óta kaptak lehetőséget a vállalatok, hogy üzleti stabilitásukat tanúsítvány formájában is megmutassák.

A tanúsítvány lehetőséget nyújt arra, hogy mások számára megmutassuk, hogy cégünk elismert, megbízható, hitelképes vállalat.

Tripla A, Dupla A vagy A minősítés birtokában lenni nemcsak dicsőség, hanem kiváló eszköz arra, hogy jelezzük szállítóink és ügyfeleink felé pénzügyi megbízhatóságunkat, megmutassuk versenytársainak, hogy a magyar piacon milyen stabil szereplők vagyunk.

Bisnode Tanúsítvánnyal rendelkezni kitüntetés

Bisnode tanusitvany

AAA, AA vagy A minősítésre Magyarországon csupán a cégek 9,82 %-a jogosult, így Bisnode tanúsítvánnyal rendelkezni kitüntetés. Az ország elit vállalataink körébe tartozni a piac számára azt az üzenetet hordozza, hogy az AAA, AA és A minősítésű vállalatokkal biztonságosan köthetnek üzletet, hosszú távon is számíthatnak rájuk.

AAA (tripla A) minősítéssel Magyarországon csupán a cégek 0,63 %-a rendelkezik, velük az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata rendkívül alacsony.

AA(dupla A) tanúsítványra a magyarországi vállalatok 1,75 %-a jogosult.  Velük az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata nagyon alacsony

Az A tanúsítványra a magyar piacon csupán a cégek 7,44 %-a jogosult, mely kiváló hitelképességet jelent. Velük az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata alacsony.

Kérjük, add meg az adataid!

egy kis türelmet, az adatok feldolgozása folyamatban...