Az imádkozó Buddha szobor pozitivitását egy gyertya fényének segítségével felerősítve a keleti kultúrák békességének állapotát és bölcsességének mélységét költöztetheted otthonodba. Míg egy csendes sarokban elhelyezett meditáló Buddha a belső béke kortalan és időtlen helyzetét mutatva segíthet hozzá az otthoni lecsendesedéshez, lelassuláshoz.

Buddha szobor Santai
Buddha szobrok

Az elefántot formázó szobrok a szerencsét, stabilitást, és ennek a hatalmas állatnak a családcentrikusságát testesítik meg, a Ganésha szobra pedig az akadályok elhárítását, a gazdagságot, és ezáltal a gondtalanságot szimbolizálja.

Lakóhelyed akkor válik igazán azzá a békés, jó energiájú otthonná, akkor kel életre, ha a stabil alapokat pár ízléses és a környezethez illő, pozitív érzést sugárzó kiegészítővel díszíted. Ezek az apró alkotóelemek véglegesítik a belső tereid alaphangulatát és lehelnek életet enteriőrödbe. Egy szemet gyönyörködtető Buddha fej, vagy ülő Buddha szobor, az ülő Ganésha azon felül, hogy a szemnek kellemes látványt nyújtanak, pozitív energiáik hozzásegítenek a belső béke állapotának megteremtéséhez.

Az otthonodban rejlő lehetőségek végtelenek. A Santai Buddha szobor fajtái, elefántos és jóga szobrai a benned lakozó lakberendezési ötletekkel együtt otthonod minden helyiségébe a hozzád leginkább illő hangulatot hozzák el.

bővebben

Ezt a terméket szívesen megvásárolnám

Add meg e-mail címed, és amint a termék raktáron lesz értesítést küldünk róla!

Kérjük, add meg az adataid!

egy kis türelmet, az adatok feldolgozása folyamatban...