Egy kézzel faragott tikfa mandala panel a fal fókuszpontjaként pihentető energiával tölti fel környezetét, odavonzza a tekintetet, segítve az elme megnyugtatását, a gondolatok lecsendesítését. Míg egy tengerifű fali dísz a karib-tengeri bungalók árnyékos teraszain eltöltött ellazító kikapcsolódást idézhetik meg, amint a lenyugvó nappal érkező kellemes nyári szellő végigzongorázik a nádtetők szálainak peremén.

Fali díszek a Santai-tól
Fali díszek a Santai-tól

Otthonod falai a belső terek érintetlen festővásznai, melyek kezeid alatt válnak történeteket mesélő és képzeletbeli utazásra hívó műalkotásokká. Berendezett szobáidban a bútorokkal összeillő árnyalatú és anyagú fali díszek kiegészítik és egésszé varázsolják az enteriőr hangulatát. Egy üresebb falrésszel szemben elhelyezett fali tükörrel megnövelt, tágasabbnak érzékelt térben pedig családtagjaid és vendégeid felszabadultabbnak, szabadnak érezhetik magukat.

A falaidban rejlő lehetőségek végtelenek. A Santai fa, fém és tengerifű fali dekorációi a benned lakozó lakberendezési ötletekkel együtt igazi műalkotássá változtathatják falaidat.

bővebben

Ezt a terméket szívesen megvásárolnám

Add meg e-mail címed, és amint a termék raktáron lesz értesítést küldünk róla!

Kérjük, add meg az adataid!

egy kis türelmet, az adatok feldolgozása folyamatban...