1 féle termék

Angin Szélkolomp - My Home Angin Szélkolomp - My Home 6 900 Ft kosárba

Egy levélformájú albesia asztali dekoráció a trópusi erdők megnyugtató látványának emlékét idézheti fel, ahol a természet élettel teli hangjaiban elidőzve meghallhatod belső hangodat is. Egy kauri csigaház asztali díszben a karibi kék tengeren békésen ringatózó halászcsónakok megnyugtató látványa, míg a pálmalevélből készült dekorációban a fák árnyékában elfogyasztott kókuszdió ízének emléke elevenedhet meg.

Különleges asztali díszek
Különleges asztali díszek

Otthonod asztalai és komódjai lakóhelyed azon bútorai, amiken a legtöbb tárgy megfordul. Tányérok, laptop, egy társasjáték, frissítő üdítő, az üzleti papírok, és azok a tárgyak, amik azért maradnak szem előtt, hogy ne hagyd otthon őket; a telefonod, a kulcsaid. És ide helyezed azokat az emlékeket is, melyekre rápillantva mosolyra derül arcod. Egy családi fénykép, egy olyan asztali dísz, ami egy emlékezetes utazást idéz meg vagy egy családtagodtól, barátodtól kapott ajándék, ami melegséggel tölti el szívedet. 

Egy mutatós asztali dekoráció a nappaliban, az étkezőasztalon vagy az előszobában elhelyezve teljessé teheti otthonod hangulatát.

bővebben

Ezt a terméket szívesen megvásárolnám

Add meg e-mail címed, és amint a termék raktáron lesz értesítést küldünk róla!

Kérjük, add meg az adataid!

egy kis türelmet, az adatok feldolgozása folyamatban...