1 féle termék

Ikan Kerek Rattan Bambusz Tálca-Asztal Ikan Kerek Rattan Bambusz Tálca-Asztal 42 900 Ft kosárba

A bohém stílusú faragott fa asztallal az egzotikus pálmaligetek árnyékában megbúvó nádtetős villák élettel teli játékosságát és barátságos elrendezését költöztetheted otthonodba, ahol barátaid és vendégeid is úgy érezhetik; hazaérkeztek. Míg egy rattanból és bambuszból készült dohányzóasztallal a tengerparti önfeledt időtöltést idézheted fel.

Különleges SANTAI asztalok
Különleges SANTAI asztalok

Otthonod asztalai lakóhelyed azon bútorai, amiken a legtöbb tárgy megfordul. Tányérok, laptop, egy társasjáték, frissítő üdítő, az üzleti papírok, és azok a tárgyak, amik azért maradnak szem előtt, hogy ne hagyd otthon őket; a telefonod, a kulcsaid. És ide helyezed azokat az emlékeket is, melyekre rápillantva mosolyra derül arcod.  

Szobád bútorai egy hozzájuk illő, megfelelően kiválasztott, természetes anyagú asztallal kiegészítve szemet gyönyörködtetően stílusossá és pozitív energiát sugárzóvá válnak. Ezzel segítve otthonod belső békéjének és harmonikus légkörének megteremtését.

A Santai fa, rattan és bambusz asztalai, dohányzóasztalai és kézzel faragott rusztikus asztalai a benned lakozó lakberendezési ötletekkel együtt az otthoni pihenés lélekemelő hangulatát teremthetik meg.

bővebben

Ezt a terméket szívesen megvásárolnám

Add meg e-mail címed, és amint a termék raktáron lesz értesítést küldünk róla!

Kérjük, add meg az adataid!

egy kis türelmet, az adatok feldolgozása folyamatban...